#generálcsalád

#generálcsalád

Mi az a gyakorlati vizsgafelkészítő?

2022. augusztus 01. - favalli

Autósiskolánkban elérhető a gyakorlati vizsgafelkészítő. Ezt már többször említettem nektek, de most igyekszem leírni részletesen miről is van szó.

img_7936.JPG

A gyakorlati vizsgafelkészítőt, ugyanúgy mint az elméleti vizsgafelkészítőt vagy a komplett online tananyagot a megszokott e-learning felületen éritek el.

Miből áll a felkészítő?

A felületen 6 videót találtok, a 6 útvonalat. Kezdésként egy térképvázlaton mutatja meg, milyen utcákat érintve teszitek meg a kört, a video lejátszása lehetőségre kattintva pedig "végigvezethettek" rajta.

img_8403.jpg

A videot a Ti szemszögetekből rögzítették, az autó szélvédője mögül láttok mindent, közben hallva az instrukciókat pont ahogy a vizsgán is lesz. SŐT!!!  Egy kis zöld nyíl mutatja azt is, amikor jobbra vagy balra indexeltek. Szerintem szenzációs.

Kinek ajánlom / miért jó ez a lehetőség?

Mindenképpen szuper lehetőség, hogy nyugodtan tudjátok memorizálni az útvonalakat így amikor ténylegesen vezettek az oktatótokkal "elég csak" az aktuális szituációkra reagálni.

Hasznos még , ha 2 gyakorlati órátok közti napokban otthon értő figyelemmel nézitek ezeket, addig sem estek ki a ritmusból míg újra autóba ülhettek.

img_8408.PNG

Ha szeretnél vásárolni ilyen felkészítőt, előtte nyugodtan bejöhetsz hozzám az irodába és megmutatom a gépemen, hogy néz ki ténylegesen.

Ez az anyag nem helyettesíti a gyakorlati órákat, csak kiegészíti azokat!

A hozzáférés  20 óra amit 90 nap alatt lehet felhasználni, tehát ha normál tempóban jársz vezetni, mankóként szépen végigsegítheti a gyakorlati oktatásodat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://generalcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr2617895703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása