#generálcsalád

#generálcsalád

Hogyan igényeld a 25.000 Ft-os állami támogatást?

Szerezz jogosítványt kedvezménnyel !

2023. március 21. - favalli

 

Autósiskolánkban megszerezheted jogosítványodat 25.000 Ft állami támogatással .

HOGYAN?

Íratkozz be online vagy tantermi kresz tanfolyamunkra.

Ezt megteheted :

- személyesen, ügyfélfogadási időben :

H, P 09:00-12:00 ; 13:00-16:00 

K, Sz, Cs: 13:00-16:00

Miskolc, Búza tér 12 , Bevásárló Udvar

- online:  ehhez csak egy emailt kell írnod az info@generalplusz.hu címünkre.

A sikeres kresz vizsgád után kitöltjük a formanyomtatványt, amit a nyugdíjfolyósítónak visszaküldve már csak pár napot kell várnod, hogy megérkezzen a számládra a 25.000 Ft

271221399_4924359840961281_5135264746387933738_n.jpg

 

Egyszerű ugye? Akkor élj a lehetőséggel!

 

Kik igényelhetik?

 

  • Akik a sikeres kresz vizsgájuk napján még nem töltötték be a 20. életévüket
  • Akik GYES, GYED vagy CSED ellátásban részesülnek

 

 

117444319_3393344310729516_595611369234338538_n.jpg

Bővebb infok:

www.generalplusz.hu

+3620-561-0590

Online kresz tanfolyam, de hogyan?

Rendszeresen kapok kérdéseket azzal, kapcsolatban, hogy "mikor indul online tanfolyam" .

Nos, az online eresz tanfolyam legnagyobb előnye, hogy nem vagy senkihez kötve sem időben sem térben , tehát fix időponttól függetlenül bármikor elkezdheted.

img_7935.jpg

Hogyan kezdj hozzá?

Az egész regisztráció pár percet vesz igénybe , fontos, hogy legyen gmail.com -on regisztrált email címed , mert a regisztrációs link ide érkezik meg a legbiztosabban.

A tanfolyam ára jelenleg 55.000 Ft ami 75 órányi hozzáférést ad, amit 180 nap alatt tudsz felhasználni.

Belépéskor diagram mutatja, mennyi időt töltöttél már tanulással , és meddig érhető el számodra a tanyag.

A teljes tananyag részletekre van bontva , mindegyik témakör végén egy rövid kérdéssort találsz , amit ha sikeresen töltesz ki tovább léphetsz a következő témára.

Ha mindent végigvettél próbavizsga következik, sikeres kitöltés után megkapod a tanfolyam igazolást.

 

pexels-andrea-piacquadio-3813341.jpg

FIGYELEM!

Általános hiba, hogy sikeres kitöltés után rohantok hozzám az irodába, hogy foglaljak időpontot vizsgára. Legtöbbször a rendszerben azt látom ilyenkor, hogy nem teljesítettétek a tanfolyamot.

Miért?

Egy lépés lemaradt, ugyanis a rendszerüzenet sikeres teszt kitöltés után az, hogy "sikeres teszt kitöltés MOST PEDIG LÉPJ BE ÚJRA, hogy kiállíthassuk az igazolásod" - ezt az újra belépést szoktátok lespórolni.

Megvan az igazolás, hogyan tovább?

Be kell jönnötök az irodába, hogy aláírjátok a jelentkezési lapot.

Amit magatokkal kell hozni:

- háziorvosi alkalmassági másolata

- 4600 Ft vizsgadíj ( pontosan , mert sosincs váltópénzem az irodában)

Ezek után SMS-ben értesítünk majd a vizsgád helyéről és idejéről.

FONTOS!

A KRESZ vizsgádra mindenképp vidd magaddal a személyi igazolványodat és a bizonyítványodat, hiszen a 8 általános. végzettséged eredetiben kell igazolnod.

pexels-cottonbro-2773518.jpg

Ha mindent elolvastál, de maradt kérdésed, tedd fel nyugodtan az info@generalplusz.hu címünkre küldött üzenetben.

 

Varga Judit kapcsolattartó, Generál Plusz Autósiskola

+3620-561-0590

www.generalplusz.hu

Miskolc, Búza tér 12

Mi az a gyakorlati vizsgafelkészítő?

Autósiskolánkban elérhető a gyakorlati vizsgafelkészítő. Ezt már többször említettem nektek, de most igyekszem leírni részletesen miről is van szó.

img_7936.JPG

A gyakorlati vizsgafelkészítőt, ugyanúgy mint az elméleti vizsgafelkészítőt vagy a komplett online tananyagot a megszokott e-learning felületen éritek el.

Miből áll a felkészítő?

A felületen 6 videót találtok, a 6 útvonalat. Kezdésként egy térképvázlaton mutatja meg, milyen utcákat érintve teszitek meg a kört, a video lejátszása lehetőségre kattintva pedig "végigvezethettek" rajta.

img_8403.jpg

A videot a Ti szemszögetekből rögzítették, az autó szélvédője mögül láttok mindent, közben hallva az instrukciókat pont ahogy a vizsgán is lesz. SŐT!!!  Egy kis zöld nyíl mutatja azt is, amikor jobbra vagy balra indexeltek. Szerintem szenzációs.

Kinek ajánlom / miért jó ez a lehetőség?

Mindenképpen szuper lehetőség, hogy nyugodtan tudjátok memorizálni az útvonalakat így amikor ténylegesen vezettek az oktatótokkal "elég csak" az aktuális szituációkra reagálni.

Hasznos még , ha 2 gyakorlati órátok közti napokban otthon értő figyelemmel nézitek ezeket, addig sem estek ki a ritmusból míg újra autóba ülhettek.

img_8408.PNG

Ha szeretnél vásárolni ilyen felkészítőt, előtte nyugodtan bejöhetsz hozzám az irodába és megmutatom a gépemen, hogy néz ki ténylegesen.

Ez az anyag nem helyettesíti a gyakorlati órákat, csak kiegészíti azokat!

A hozzáférés  20 óra amit 90 nap alatt lehet felhasználni, tehát ha normál tempóban jársz vezetni, mankóként szépen végigsegítheti a gyakorlati oktatásodat.

 

 

Mik a jogosítványszerzés lépései?

B kategória kiosokos

Hogyan tudsz ma, Magyarországon B kategóriás jogosítványt szerezni?

Minden nap ugyanazokra a kérdésekre válaszolok és mivel a hivatalos weboldalunkon ( www.generalplusz.hu) senki nem szereti végigbogarászni a leírtakat, csak rögtön felhívnak vagy emailt írnak, úgy gondoltam blog formájában hamarabb átmegy az info :)

247142037_4648321605231774_3248745362630326670_n.jpg

 

Hány éves kortól lehet ma B kategóriás jogosítványod? 

16,5 évesen már be tudlak iskolázni kresz tanfolyamra, vizsgát csak 16 és háromnegyed évesen tehetsz először. Segítek kiszámolni : 3 hónappal a szülinapod előtt :) 

Mi a legelső lépés?

Az első lépés legyen a háziorvos. Volt már rá példa, hogy kiderült egy diákunkról, hogy színtévesztő ezért nem lehet jogosítványa sajnos.

kresz_oktatas.jpg

Kresz tanfolyam. Online vagy tantermi?

Aki volt már nálam az irodában  az tudja, hogy folyamatosan a tantermi kresz tanfolyam mellett kampányolok. Árban nincs semmi különbség a kettő között, de szerintem a tanteremben egy oktató sokkal alaposabban át tudja adni az anyagot mint amikor csak otthon ülsz a laptopod előtt.

Az online kresz tanfolyam 75 órányi hozzáférést jelent, amit 180 nap alatt tudsz felhasználni.

A tantermi kresz tanfolyam összesen 7 alkalom , mindig 16:00 kezdettel, általában hétfőn-szerdán és pénteken, tehát az első órád után 2 héttel lesz az utolsó. Ez teljesen kibírható, ugye? :) 

 

Mi kell ahhoz, hogy kresz vizsgát tehess?

Azon túl, hogy részt vettél mint a 7 oktatáson vagy teljesítetted az online képzést szükséges még behoznod az orvosi alkalmasságid ( Ez jelenleg 7.200 Ft amit a háziorvosodnál kell kifizetned a vizsgálatkor.) és aa vizsgadíjad ami 4600 Ft ( aki generálos az tudja : "az összeget kérlek pontosan hozd mert az irodában nincs váltópénzem, aki ötezrest hoz annak vendége vagyok egy kávéra" )

Gyakori hiba: az online képzést végzők be szoktak jönni hozzám úgy hogy még nincs teljesítve a kurzus. Ez egy teljesen felesleges út hozzám hiszen amíg nincs meg a tanfolyam igazolás nem kaphattok vizsga időpontot.

Mennyit kell várni egy vizsgára?

Általában 2 heted marad a tanfolyam után gyakorolni és tanulni a vizsgára

 

Mit kell csinálnom ha sikerült a kresz vizsgám?

Sikeres vizsga után be kell jönnöd hozzám az irodába. Ilyenkor oktatót választunk neked és ekkor kell a gyakorlati képzés 3 részletéből az elsőt befizetni.

Gyakori hiba: vizsga után felhívjátok az oktatót akihez szeretnétek járni. Ő szívből gratulál majd a vizsgához de érdemben nem történik semmi, amig nem írjuk meg a kartont. Ezért fontos , hogy tényleg az első utad hozzám vezessen, hogy minél kevesebbett kelljen várnod arra, hogy elkezd a vezetést.

42862322_2044766275587333_6768215108070932480_n.jpg

Mi van akkor ha másik iskolában szeretnék vezetni?

Jelezned kell az oktatónak. Egystzerűen megköszönöd az eddigi munkáját és megkéred hogy zárja le a kartonod, Ezután az irodában kiállítok egy képzési igazolást amivel az országon belül bármelyik másik iskolában folytathatod a tanulmányaid.

 

Kell még elsősegély tanfolyam? A facebookon azt olvastam , hogy a vizsgaigazolás kiadásának már nem feltétele.

Persze, hogy nem feltétele hiszen már nem is kell menned 3 munkanap után a vizsgaigazolásért hanem automatikusan megejelenik a kormányhivatalok rendszerében.

A jogosítvány megszerzésének azonban feltétele , tehát továbbra is kell közúti elsősegélynyújtásból vizsgázni.

 

Mennyi idő alatt van meg a jogsim?

A kedvenc kérdésem. Azonban teljesen egyénfüggő. hogy mennyi idő alatt TANULSZ MEG VEZETNI. Ez óriási különbség. A tapasztalat szerint : gyorsított oktatás esetén kb 1- 1.5 hónap, normál tempónál 3-4 hónap.

 

Remélem tudtam segíteni abban, hogy kicsit átlássátok a folyamatokat. Ha bármilyen kérdés felmerül arra szívesen adok választ, keress bizalommal.

 

Varga Judit irodavezető, Generál Plusz Autósiskola

www.generalplusz.hu

info@generalplusz.hu

 

 

 

süti beállítások módosítása